Kaj je potrebno upoštevati pri izbiri laminata?

Laminat je priljubljena in cenovno ugodna možnost za lastnike domov, ki želijo nadgraditi svoja tla. Ta vrsta talne obloge je izdelana iz več plasti materiala, ki so spojeni skupaj, kar ji daje videz in občutek talnih oblog iz trdega lesa brez visokih stroškov. Laminatna tla so tudi bolj vzdržljiva in zahtevajo malo vzdrževanja v primerjavi s trdim lesom, zaradi česar so odlična izbira za zaposlena gospodinjstva.

Kaj je zlatarna: 5 stvari, ki jih morate vedeti

Zlatarna je vedno najboljša izbira za izbiro darila, ki ustvarja spomine. Že tradicionalno boter ob krstu podari svojemu krščencu zlato verižico; tudi mama, če le ima možnost, podari svoji hčerki zlate ali biserne uhane; partner preseneti svojo žensko z zaročnim prstanom, in prav kmalu zatem skupaj izbirata poročna prstana;  ob vsaki večji obletnici nas krasijo darila z nakitom. Torej lahko rečemo, da je zlatarna naš življenjski sopotnik, ki skupaj z nami ustvarja spomine za življenje.

Biking bike kid fun summertime outdoor activities sports countryside orange

Prvo otroško kolo

Otroci hitro rastejo, zato se otroška kolesa razlikujejo tako po namenu kot tudi po dimenziji sprednjega in zadnjega kolesa. Na voljo so z 12”16”20” ali 24” kolesi. Otroško kolo 20 col je primerno za otroke, veliko od 117 do 136 cm. Sorazmerno z dimenzijo koles se veča tudi okvir. Glede na uporabnost lahko tudi pri kolesih za mlade kolesarje izbiramo med gorskimi, treking ali mestnimi otroškimi kolesi. Do razlik prihaja predvsem na račun dodatne opreme (plaščev, prestav, zavor) in oblike okvirja. Kolo je lahko opremljeno tudi z blatniki in zadnjim prtljažnikom ali pa je možno to opremo namestiti naknadno.

Klima za avtodom 12v

To je strešna klimatska naprava Silent 7300H TWIN. Gre za nadgradnjo obstoječega modela Silent 7300H z vsemi svojimi karakteristikami, podobno kot pri multi split klimi (povezava), le da je ta sedaj nadgrajen z možnostjo priklopa na motorno klimatsko napravo vozila, kar omogoča hlajenje zadnjega dela med vožnjo preko motornega kompresorja. Zaradi tega je poraba 12V …